Print
PDF

За 4:30 РМ – резюме за това, което правим

В 4:30 ние предоставяме две ключови ИТ услуги,насочени предимно в сектора на здравеопазването:мобилни здравни приложения и поддръжка на ИТ интеграции.

В момента предлагаме две мобилни здравни приложения на доставчиците на здравни услуги: Results Tracker ™ and a Mobile Patient Wristband Reader.

Results Tracker ™ е софтуер за мониторинг за патологични резултати на пациентите чрез мобилни устройства.Той е създаден за медицински служители,които се нуждаят в реално време да актуализират състоянието на пациента. Mobile Patient Wristband Reader е приложение,което е разработено да изпoлзва Casio баркод четец, и преглага различни услуги от Радиология и до Флеботомия.

В 4:30 РМ нашата поддръжка на ИТ интеграциите е ненадмината . Ние предлагаме на нашите клиенти услуги,с които малцина мога да се конкурират с цената и качеството на обслужване.

Ние предоставяме поддръжка на ИТ здравни интеграции на приложения,които работят с IBM Websphere , Oracle`s, Javacaps , e*Gate.Ние можем да поддържаме приложения,които използват протоколи за съобщения HL7 и както и други протоколи за съобщения.

Нашите служители са високо квалифицирани и работят с клиентите,за да се осигури оптимално обслужване,за да се отговори на индивидуалните нужди на всеки клиент.Ако искате да разберете повече,моле свържете се с нас.

Post It

We're hiring, so don't forget to check out our Jobs page. Now!

Blog Categories

Social Bookmarks

News Feed Linkedin

Contact us

Telephone: +359 2 9831439

eMail us